Bijzondere trouwkaart

Unieke trouwkaarten zijn de kaarten die echt laten zien wie jullie zijn, dan kun je het best een trouwkaart laten ontwerpen. Je kunt er één samenstellen bij de grote bedrijven en sites, maar dan is je trouwkaart niet echt bijzonder. Wanneer je echt een bijzondere trouwkaart wilt, dan kun je je trouwkaart laten tekenen en uitwerken tot prachtige een illustratie!

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

Bijzondere trouwkaart - Trouwkaart Rianne en Gerben

Voorbeelden bijzondere en unieke trouwkaarten

Bijzondere trouwkaart - Trouwkaart Daphne en Kevin
Bijzondere trouwkaart - Trouwkaart Rianne en Stein
Bijzondere trouwkaart - Trouwkaart Derby en Mitch

Waarom een bijzondere trouwkaart laten ontwerpen?

Je trouwdag is bijzonder en veel mensen trouwen slechts één keer. Waarom zou je dan ook niet een bijzondere trouwkaart laten maken voor het complete plaatje.

Wanneer je een trouwkaart door mij laat ontwerpen dan ben je gegarandeerd van een bijzonder design. De trouwkaart wordt aan de hand van jouw wensen en aangeleverde foto’s helemaal op maat ontworpen. Iedereen zal versteld staan van jullie unieke trouwkaart.

Jouw bijzondere trouwkaart nu laten maken!

Hoe komt een bijzondere trouwkaart tot stand?

De trouwkaarten die ik maak zijn bijzonder en altijd uniek. Dit komt doordat ik alles in overleg doe met jullie! Je kunt de wensen doorgeven over hoe de trouwkaart er uit moet gaan zien. Daarnaast zal ik vragen om foto’s op te sturen.

Wanneer alles duidelijk is ga ik aan de slag. Ik zal hetgeen wat we afgesproken hebben eerst als ruwe schets tekenen. Dit leg ik vervolgens aan je voor. Indien de schets goed is ga ik verder met de volgende stap: illustreren.

De ruwe schets wordt ingescand en deze wordt vervolgens digitaal geïllustreerd.

Wanneer de trouwkaart geïllustreerd is moet deze uiteraard nog gedrukt worden in de juiste oplage. Dit kun je zelf regelen, maar ik kan je daarbij ook helpen. Er zijn namelijk nog heel veel zaken waar je aan moet denken die je wellicht vergeet. Denk hierbij aan de envelop, papiersoort en papierdikte.

Wanneer je er voor kiest om het zelf te laten drukken krijg je de digitale versie via de mail opgestuurd.

Trouwkaart Daphne en Kevin
WhatsApp-Image-2020-04-16-at-15.15.51_350x350_acf_cropped

“Prachtige tekening, mooi ontwerp, snelle reactie, kortom we zijn enorm blij met het ontwerp van onze trouwkaart!”

Rianne Heinen

Echt JOUW trouwkaart

Gaan jullie trouwen en willen jullie een unieke trouwkaart die iedereen bijblijft? Neem dan contact op met mij zodat we samen jullie bijzondere trouwkaart kunnen maken!

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

©2023 another view