Een karakteristiek gezinsportret

Een portret waar iedereen goed op staat? Het kan! Op een persoonlijke illustratie van je gezin bestaan rode ogen en open monden niet. Tenzij je dat juist wilt natuurlijk.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

Banner_Gezinsportretfeb_1

Unieke voorbeelden

Jouw gezin, jouw ontwerp

Elk gezin is anders. Mijn portretten zijn cartoonachtig, met herkenbare details. Mijn missie? Het portret zo maken dat jij jezelf en een ander erin herkent.

  • Heb je een groot (samengesteld) gezin?
  • Een klein gezin?
  • Wil je een portret met jouw huisdier(en) erbij?
  • Met of zonder achtergrond?

Meer dan een portret

Het portret maken is de eerste stap. Maar je kunt er van alles mee doen. Wil je het laten afdrukken? Dat kan op allerlei materialen, zoals canvas, plexiglas en behang. Ook hierbij help ik je graag.

118015203_10159092150264245_315614090570341418_o-1_350x350_acf_cropped

''Tijdens het ontwerpen kwam ze met ideeën en denkt ze goed met je mee. Ook neemt ze uitgebreid de tijd ervoor. En daarnaast reageert ze altijd snel op berichten.''

Joost Modderkolk

Wil jij een karakteristiek gezinsportret?

Benieuwd hoe jouw gezin er als cartoon uitziet? Of wil je meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag meteen een offerte aan.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

1

Ben je op zoek naar een unieke manier om de liefde en verbondenheid in je gezin vast te leggen? Ik maak karakteristieke gezinsportretten die de unieke persoonlijkheden en de speciale band binnen jouw gezin weerspiegelen.

Het laten maken van een illustratie van je gezin is een prachtige manier om de bijzondere momenten en mijlpalen in het leven van je gezin vast te leggen. Of het nu gaat om de komst van een nieuw gezinslid, een speciale verjaardag, of gewoon een momentopname van het dagelijks leven, een handgemaakte illustratie kan deze momenten op een unieke en persoonlijke manier vastleggen.

2

Ik begrijp ik dat elk gezin uniek is. Daarom streef ik ernaar om in elke gezinsillustratie de unieke dynamiek en persoonlijkheden van elk gezinslid vast te leggen. Mijn illustraties zijn meer dan alleen portretten – ze zijn een viering van de liefde, de band en de gedeelde ervaringen die jouw gezin uniek maken.

Het laten maken van een tekening van je gezin is meer dan alleen het creëren van een portret. Ik bied ook hulp bij het afdrukken van je illustratie op verschillende materialen, zoals canvas, plexiglas en behang. Zo kun je je unieke gezinsportret op talloze manieren in je huis tentoonstellen.

3

Maar het stopt niet bij het maken van de illustratie. Ik wil dat je illustratie een blijvende herinnering is die je koestert. Daarom besteed ik veel aandacht aan de details en werk ik nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke illustratie precies is zoals je het voor ogen had.

Daarnaast begrijp ik dat een gezinsportret illustratie een persoonlijke ervaring is. Daarom streef ik ernaar om het proces zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. Vanaf het eerste contact tot het moment dat je je afgewerkte illustratie in handen hebt, sta ik voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap.

Een gezinsportret illustratie laten maken

Dus of je nu een uniek cadeau zoekt, een manier om een speciaal moment in het leven van je gezin te vieren, of gewoon een manier om de dagelijkse momenten van liefde en verbondenheid in je gezin vast te leggen, een gezinsportret tekening laten maken is de perfecte keuze.

Neem vandaag nog contact met me op om te ontdekken hoe ik jouw gezin kan vereeuwigen in een prachtige, handgemaakte illustratie.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

©2024 another view