Kerstillustraties

Terug van weggeweest, mijn kerstillustratie actie! Je besteld nu een leuke persoonlijke kerstillustratie van je gezin, huisdier, vriendinnen, noem maar op! Leuk om cadeau te doen, maar nog leuker om tijdens de feestdagen naar al je vrienden en familie te sturen. De persoonlijke illustraties hebben een actie-prijs en de gedetailleerde achtergrond krijg je cadeau. Zo is jouw kerstillustratie helemaal in kerstsfeer! Ik heb ruimte voor 10 kerstillustraties, dus VOL=VOL!

Bestel nu! Ik heb een vraag

1Mockup_banner_kerstkaarten
1

Achtergrond 1

Kies voor een leuke kerstillustratie die zich afspeelt in dit besneeuwde bos.

2

Achtergrond 2

Of voor deze gedetailleerde achtergrond met allerlei winterse elementen! Personen worden hier alleen met het boven lichaam afgebeeld.

3

Achtergrond 3

Liever met z’n allen op het ijs?  Kies dan voor achtergrond 3.

Opties kerstillustraties

Voor deze leuke kerstillustratie heb je keuze uit 3 achtergronden. Wil je de illustratie graag laten afdrukken om te versturen naar al je familie en vrienden? Ook dat kan. Laat me dan tijdens het bestellen weten welk formaat je graag wilt en om hoeveel stuks het gaat (te bestellen vanaf 20 stuks, op mat stevig papier).

Daarnaast heb je keuze uit meerdere extra’s. Kies voor een paar leuke schaatsen of een leuk gewei om jouw persoonlijke kerstillustratie helemaal af te maken!

Bestel nu! Ik heb een vraag

Voorbeelden van kerstillustraties

Bestel nu jouw persoonlijke kerstillustratie

Er is dus beperkt plek. Om teleurstelling te voorkomen adviseer ik je daarom om zo snel mogelijk jouw kerstillustratie te bestellen via onderstaande knop. Hier kun je alle informatie die ik nodig heb voor jou illustratie invullen. Daarna hoor je van mij of je bij 1 van de 10 plekjes zit en ontvang je een factuur. Zodra je deze voldaan hebt ga ik aan de slag met jouw persoonlijke kerstillustratie!

Bestel nu! Ik heb een vraag

©2024 another view