Hippe geboortekaartjes

Jullie zijn hippe aanstaande ouders en houden van hippe geboortekaartjes, hier kan ik jullie bij helpen. Aan de hand van jullie wensen kunnen we samen tot precies de geboortekaart komen die jullie voor ogen hebben. Op deze pagina kun je lezen hoe dit verder verloopt en voorbeelden van hippe geboortekaartjes bekijken.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

Banner_geboortekaart_mockups

Voorbeelden hippe geboortekaartjes

Jullie eigen hippe geboortekaart

Jullie zijn de hippe aankomen de ouders van jullie kindje en zijn op zoek naar een bijpassend geboortekaartje. Je kunt tegenwoordig overal online geboortekaartjes laten maken. Vaak zijn dit 13 in een dozijn ontwerpen, daarom ga ik met jullie aan de slag om een eigen ontwerp te maken en zo te komen tot een hippe geboortekaart.

Meerdere ouders zijn jullie voor gegaan en hebben zo echt hun eigen visie van het perfecte hippe geboortekaartje kunnen krijgen.

Laat een hip geboortekaartje maken!

Het ontwerpen van hippe geboortekaartjes

Zoals je hierboven al kon lezen gaat alles in samenspraak met jullie. Door goed contact met jullie krijg ik een compleet beeld wat jullie voor ogen hebben, op deze manier is het resultaat precies wat je voor ogen hebt.

Wanneer ik precies weet wat jullie willen ga ik aan de slag. Ik begin altijd eerst met een schets op basis van de wensen wat we besproken hebben. Deze schets zal ik vervolgens aan jullie voorleggen. Op deze manier weet ik zeker dat dit aansluit en dat het voldoet aan de wensen.

Na goedkeuring van de schets wordt deze uitgewerkt naar een digitale illustratie. Ook deze wordt nog weer bij jullie voorgelegd, waarna er eventueel nog kleine wijzigingen gedaan kunnen worden.

Hierna kan deze als een digitaal bestand opgestuurd worden, echter wat ik me ook goed voor kan stellen is dat jullie al genoeg aan jullie hoofd hebben omtrent de zwangerschap en de komst van de kleine. Het is dan ook mogelijk om het drukken ook door mij te laten verzorgen. Door mijn ervaring met drukwerk kan ik je adviseren over de papiersoorten en drukmogelijkheden.

Mockup_Aiden_350x350_acf_cropped

''Een prachtig persoonlijk ontwerp met veel karakter.''

Lianne Zwiers

Hippe geboortekaartjes geheel naar jullie wensen

Neem contact op met mij als echt precies dat hippe geboortekaartje wilt dat je voor ogen hebt, samen kunnen dit realiseren.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

©2022 another view