Hippe geboortekaartjes: Een persoonlijke touch voor de geboorte van je kind

Hier kan ik jullie bij helpen. Aan de hand van jullie wensen kunnen we samen tot precies de geboortekaart komen die jullie voor ogen hebben. Op deze pagina kun je lezen hoe dit verder verloopt en voorbeelden van hippe geboortekaartjes bekijken.

Offerte aanvragen

BANNERGeboortekaart_Marlies_mockup

Maak de geboorte speciaal

De geboorte van een kind is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven van een ouder. Het is een moment om te vieren en te delen met familie en vrienden. En wat is er een betere manier om dit te doen dan met hippe geboortekaartjes?

In tegenstelling tot de traditionele geboortekaartjes, bieden hippe geboortekaartjes een moderne en unieke uitstraling. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, ontwerpen en formaten en bieden daarmee volop mogelijkheden om te kiezen voor een kaart die perfect aansluit bij de persoonlijkheid en smaak van de nieuwe ouders.

Voorbeelden hippe geboortekaartjes

Jullie eigen hippe geboortekaart

Jullie zijn de hippe aankomen de ouders van jullie kindje en zijn op zoek naar een bijpassend geboortekaartje. Je kunt tegenwoordig overal online geboortekaartjes laten maken. Vaak zijn dit 13 in een dozijn ontwerpen, daarom ga ik met jullie aan de slag om een eigen ontwerp te maken en zo te komen tot een hippe geboortekaart.

Meerdere ouders zijn jullie voor gegaan en hebben zo echt hun eigen visie van het perfecte hippe geboortekaartje kunnen krijgen.

Laat een hip geboortekaartje maken!

Het ontwerpen van hippe geboortekaartjes

Zoals je hierboven al kon lezen gaat alles in samenspraak met jullie. Door goed contact met jullie krijg ik een compleet beeld wat jullie voor ogen hebben, op deze manier is het resultaat precies wat je voor ogen hebt.

Wanneer ik precies weet wat jullie willen ga ik aan de slag. Ik begin altijd eerst met een schets op basis van de wensen wat we besproken hebben. Deze schets zal ik vervolgens aan jullie voorleggen. Op deze manier weet ik zeker dat dit aansluit en dat het voldoet aan de wensen.

Na goedkeuring van de schets wordt deze uitgewerkt naar een digitale illustratie. Ook deze wordt nog weer bij jullie voorgelegd, waarna er eventueel nog kleine wijzigingen gedaan kunnen worden.

Hierna kan deze als een digitaal bestand opgestuurd worden, echter wat ik me ook goed voor kan stellen is dat jullie al genoeg aan jullie hoofd hebben omtrent de zwangerschap en de komst van de kleine. Het is dan ook mogelijk om het drukken ook door mij te laten verzorgen. Door mijn ervaring met drukwerk kan ik je adviseren over de papiersoorten en drukmogelijkheden.

Mockup_Aiden_350x350_acf_cropped

''Een prachtig persoonlijk ontwerp met veel karakter.''

Lianne Zwiers

Verschillende stijlen van hippe geboortekaartjes

Er zijn diverse stijlen waaruit je kunt kiezen voor je hippe geboortekaartjes. Of je nu houdt van minimalistische en elegante ontwerpen of juist liever voor iets opvallends en kleurrijks gaat, er is voor ieder wat wils. Hieronder bespreken we de populairste stijlen.

Minimalistisch en Elegant

Minimalistische en elegante hippe geboortekaartjes zijn perfect voor ouders die houden van een simpele en tijdloze uitstraling. Deze kaarten worden meestal gemaakt van fijn papier en hebben een subtiel ontwerp, waardoor ze een echte klassieker zijn.

Kleurrijk en Opvallend

Voor ouders die houden van een wat opvallendere uitstraling, zijn kleurrijke en opvallende hippe geboortekaartjes een goede keuze. Deze kaarten worden meestal gemaakt van stevig papier en hebben een opvallend ontwerp, waardoor ze zeker opvallen in de brievenbus van familie en vrienden.

Modern en Trendy

Modern en trendy hippe geboortekaartjes zijn perfect voor ouders die houden van een moderne uitstraling. Deze kaarten zijn gemaakt van hoogwaardig papier en hebben een eigentijds ontwerp, waardoor ze zeker in de smaak zullen vallen bij jonge ouders.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

©2024 another view