Boekillustraties

Een verhaal vertellen met een illustratie, dat doe ik graag. Bijvoorbeeld door de cover van een boek te ontwerpen, illustraties voor een boek te verzorgen of een volledig (kinder)boek te illustreren. Ben je op zoek naar een vormgever of illustrator? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

BookCover_banner_bridgerton6

Eerder gemaakte boekillustraties

Opties illustraties

 • Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Maar soms mag het ook ondersteunen. Afhankelijk van jouw wens ontwerp ik graag samen met jou de passende illustratie(s). 

  Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het ontwerpen van de boekomslag
  • Het maken van enkele illustraties
  • Het volledig illustreren van een (kinder)boek
  • Het verzorgen van de vormgeving van een boek

  En wil je iets anders? Neem dan vooral contact op.

Neem contact op

Button to the moon

Een knopje om naar de maan te kunnen gaan. Best gaaf toch? Dat was het ook om dit kinderboek te mogen illustreren. Van het ontwerpen en uitdenken van de karakters toch de keuze van de kleuren en settings, ik kan overal in ondersteunen. Bij dit boek mocht ik meedenken en brainstormen en uiteindelijk de vormgeving van het hele boek verzorgen. 

FireFly_logo_DEF-02_350x350_acf_cropped

''Het samenwerken met Anouk is elke keer weer fantastisch. Ze begrijpt de klant en speelt op alle wensen in. Haar werkwijze is professioneel & snel.''

Bianca de Vos | Firefly book

Wil jij een uniek product?

Benieuwd of ik jouw verhaal beeldend kan maken?

Ben je op zoek naar passende illustraties of een passende vormgeving? Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag meteen een offerte aan.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

©2022 another view