Samenwerkingen

Samenwerken met andere bedrijven? Dat doe ik met veel plezier. Niet alleen is het leuk om met andere ondernemers te werken, maar het is ook enorm uiteenlopend. Op deze pagina vind je lopende samenwerkingen. Wil je samenwerken? Neem vooral contact op.

Neem contact op

Anouk_samenwerken_20222feb

Partners waarmee ik samenwerk

Books Art Liberty

Boeken mooi houden doe je met een booksleeve. Maar waarom zou een booksleeve saai moeten zijn? Een onbeschadigd boek in een mooi design, dat is het doel van Annelies van Books Art Liberty. Daarom is een aantal van mijn illustraties nu ook op deze booksleeves te vinden. En wist je dat ik ook het logo voor dit mooie bedrijf heb ontworpen?

Bekijk samenwerking

Cynthia's Fotografie

Bij een geboorte hoort natuurlijk een geboortekaartje. Maar heb je ook aan geboortefotografie gedacht? Cynthia vat deze bijzondere gebeurtenis in beeld. Zo kun je naderhand alles rustig opnieuw bekijken en beleven. Samen hebben we een aantal mooie kaarten ontwikkeld om in te lijsten of te versturen. Deze ontvang je in het welkomstpakket wanneer je een reportage boekt.

Bekijk samenwerking

Ook samenwerken?

Heb je een vraagstuk waarbij een ontwerper kan helpen? Ik denk graag met je mee. Dankzij mijn ruime ervaring en interesse is (bijna) geen uitdaging me te gek. Neem contact op om te bespreken hoe we samen kunnen werken.

Neem contact op

©2024 another view