Ik ben Anouk

Iets op papier krijgen wat jij in je hoofd hebt. Daar word ik blij van! Als klein meisje was ik al gek op tekenen. Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik al vanaf mijn vierde tekenares wilde worden. Twaalf jaar later koos ik ervoor om een opleiding te volgen als grafisch ontwerper.

Na het afronden van mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij een ontwerpbureau. Daar heb ik veel uiteenlopende dingen mogen doen. Maar het tekenen bleef kriebelen en in mijn vrije tijd deed ik opdrachten als illustrator. Eind 2019 maakte ik de keuze om mij volop op het illustreren te gaan richten, omdat daar mijn passie ligt. Door deze achtergrond mix ik nu grafische elementen met illustraties. Een andere kijk dus, another view. Benieuwd naar mijn kijk op jouw illustraties? Ik ga met veel plezier voor je aan de slag!

TEAM-Anouk_2022_loveHypothesis

En dit is mijn team

We bevinden ons in het dorpje Glanerbrug, vlak achter Enschede. Hier wonen we in een gezellig huis van waaruit ik al mijn illustraties maak. Mijn teamleden hebben allemaal een eigen taak. Ze ondersteunen mij waar ze kunnen en nemen de verantwoordelijkheid met veel plezier op zich.

Dennis

Dennis

Verantwoordelijk voor al mijn websites sinds 2008 en altijd enthousiast.
Ashlynn

Ashlynn

Test graag producten en helpt met alle pakketjes op de post doen.
Ice

Ice

Persoonlijke voetenwarmer. Gebruikt kwijl om postzegels op te plakken.
Muffin

Muffin

Houdt de socials bij en werkt als papierversnipperaar.
Yoshi

Yoshi

Test alle verzenddozen en zorgt voor een muisvrij kantoor.
Vince

Vince

Helpt graag bij de klantenservice en doet twee middagdutjes.

Wil je graag kennis maken?

Dat mag persoonlijk, maar ook via de telefoon of mail. Ook vind je mij op de meeste socials. Stuur me daar gerust een berichtje met je vraag of iets anders wat je kwijt wilt.

Neem contact op

©2024 another view