Hippe geboortekaartjes voor de geboorte van je kind

Hippe geboortekaartjes voor jullie kleintje. Daarmee kan ik jullie helpen. Aan de hand van jullie wensen ontwerp ik een uniek en persoonlijk kaartje om de geboorte van jullie kind mee te vieren. De hipste geboortekaartjes laat je door mij maken.

Offerte aanvragen

BANNERGeboortekaart_Marlies_mockup

Maak de geboorte speciaal met hippe geboortekaartjes

Met hippe geboortekaartjes kunnen jullie de geboorte van jullie kleine wonder vieren met familie en vrienden. De geboorte van een kind is een van de bijzonderste gebeurtenissen in het leven van een ouder. Dat willen jullie natuurlijk op een manier vieren die bij jullie past: door een hip geboortekaartje met persoonlijke illustratie te versturen.

 In tegenstelling tot de traditionele geboortekaartjes, bieden hippe geboortekaartjes een moderne en unieke uitstraling. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, ontwerpen en formaten en bieden daarmee volop mogelijkheden om te kiezen voor een kaart die perfect aansluit bij de persoonlijkheid en smaak van de nieuwe ouders.

Voorbeelden hippe geboortekaartjes

Jullie eigen trendy geboortekaartje met illustratie

Jullie zijn aankomende ouders van jullie kindje en zijn op zoek naar een bijpassend trendy geboortekaartje. Tegenwoordig is het mogelijk om overal online geboortekaartjes te laten maken. Vaak zijn dit standaard ontwerpen. Daarom ga ik met jullie aan de slag om een eigen ontwerp te maken. Zo hebben jullie het hipste geboortekaartje!

Laat een hip geboortekaartje maken!

Wat is een hip geboortekaartje?

Trendy en hippe geboortekaartjes zien er verschillend uit. Ieder persoon is uniek en daarom is het belangrijk dat het geboortekaartje ook echt past bij jullie kind. Denk goed na over welke stijl past bij jullie kleine wonder. Uiteraard denk ik hier ook graag over mee. Hippe geboortekaartjes kunnen bijvoorbeeld in een van de volgende stijlen of thema’s:

  • Minimalistisch en elegant (tijdloos): weinig poespas, juist een mooie simpele illustratie
  • Kleurrijk en opvallend: dieren, jungle, bloemen, bos
  • Modern en trendy: gekke vormen, bijzondere kleurencombinaties, luchtballonnen of iets anders wat op dit moment helemaal volgens de laatste trends is
  • Neutraal: unisex, geschikt voor jongens en meisjes, zonder uitgesproken kleuren
Mockup_Aiden_350x350_acf_cropped

''Een prachtig persoonlijk ontwerp met veel karakter.''

Lianne Zwiers

Ontwerpen van hippe geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes ontwerp ik in fases. Door goed contact met jullie te hebben, krijg ik een compleet beeld van jullie wensen voor het geboortekaartje. Zodra ik precies weet wat jullie willen, ga ik aan de slag. Ik begin altijd eerst met een schets op basis van de besproken wensen. Deze schets leg ik vervolgens aan jullie voor. Op deze manier weet ik zeker dat de illustratie aansluit bij jullie verwachtingen.

 Met jullie goedkeuring werk ik de schets uit naar een digitale illustratie. Ook deze leg ik aan jullie voor, waarna ik eventueel kleine aanpassingen doorvoer. Tot slot kunnen jullie de illustratie als digitaal bestand rondsturen. Het is ook mogelijk om mij de kaarten te laten drukken, zodat jullie het hippe geboortekaartje makkelijk kunnen versturen.

Bestel een hip design voor op een geboortekaartje

Ik ga graag voor jullie aan de slag! Vraag een offerte bij mij aan voor trendy en hippe geboortekaartjes. Voor de geboorte van jullie jongetje, meisje, tweeling (of misschien zelfs drieling) maak ik met veel liefde een prachtige illustratie. Zo kunnen jullie de hippe geboortekaartjes naar al jullie geliefden sturen om de komst van jullie baby te vieren. 

Jaaa dit wil ik!

©2024 another view