Geboortekaartje laten maken

Er is een kleine op komst en jullie willen een geboortekaartje laten maken? Daar help ik jullie graag bij. Ik zet jullie wensen om in een geboortekaartje dat echt uniek is en precies bij jullie past. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat of wil je voorbeelden van geboortekaartjes die eerder gemaakt zijn? Lees dan vooral verder.

Een geboortekaartje op maat laten maken

Er is een kleine op komst en jullie zijn op zoek naar een mooi geboortekaartje. Uiteraard kom je op een van de vele aanbieders waar je zelf je geboortekaartje in elkaar kunt klikken of uit een vaste collectie kunt kiezen. Maar hoe mooi zou het zijn om voor deze bijzondere gebeurtenis, de komst van jullie kleine wonder, een geboortekaartje te laten maken?

Er zijn jullie al meerdere mensen voor gegaan en hebben door mij een geboortekaartje laten maken. Dit doe ik altijd in nauw contact met jullie, zodat jullie precies krijgen wat je wilt en verwacht.

Jullie geboortekaartje laten maken!

Het geboortekaartje laten maken dat aan jullie wensen voldoet?

Zoals gezegd wordt het geboortekaartje op maat gemaakt op basis van jullie wensen. Dit doe ik door eerst veel contact te hebben met jullie, zo krijg ik er een gevoel bij en weet ik precies wat me te doen staat.

Nadat de wensen in kaart zijn gebracht begin ik met het maken van het geboortekaartje. Dit gaat eerst in de vorm van een schets. Deze schets zal ik jullie ook toesturen zodat ik zeker weet dat ik op de goede weg zit en dat de uitwerking van het geboortekaartje voldoet aan jullie wensen.

Wanneer de schets helemaal naar wens is werk ik deze uit in een illustratie op de computer. Deze kan ik je vervolgens digitaal opsturen zodat je het geboortekaartje kunt laten drukken.

Heb je zelf geen zin om dit te regelen, dan kan ik dat ook voor je doen. Ik heb ruime ervaring in verschillende soorten papier en hoe bepaalde illustraties en wensen hier het beste op uit komen. Wil je het toch zelf doen, maar weet je niet wat de beste keuze is dan kan ik hierin uiteraard adviseren.

Een geboortekaartje laten maken voor jullie kleine wonder

Anouk HeitinkEr is een kleine op komst en je wilt voor deze bijzondere gebeurtenis een geboortekaartje laten maken? Neem dan contact op zodat we dit samen kunnen realiseren.

Andere geboortekaartjes