Geboortekaartje laten maken

Er is een kleine op komst en jullie willen een geboortekaartje laten maken? Daar help ik jullie graag bij. Ik zet jullie wensen om in een geboortekaartje dat echt uniek is en precies bij jullie past. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat of wil je voorbeelden van geboortekaartjes die eerder gemaakt zijn? Lees dan vooral verder.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

Geboortekaartje laten maken - Geboortekaartje Aiden

Geboortekaartjes voorbeelden

Geboortekaartje laten maken - Geboortekaartje Luc
Geboortekaartje laten maken - Geboortekaartje Hailey
Geboortekaartje laten maken - Geboortekaartje Emmy-Lize en Taylor

Een geboortekaartje op maat laten maken

Er is een kleine op komst en jullie zijn op zoek naar een mooi geboortekaartje. Uiteraard kom je op een van de vele aanbieders waar je zelf je geboortekaartje in elkaar kunt klikken of uit een vaste collectie kunt kiezen. Maar hoe mooi zou het zijn om voor deze bijzondere gebeurtenis, de komst van jullie kleine wonder, een geboortekaartje te laten maken?

Er zijn jullie al meerdere mensen voor gegaan en hebben door mij een kaartje laten maken. Dit doe ik altijd in nauw contact met jullie, zodat jullie precies krijgen wat je wilt en verwacht.

Laat jullie geboortekaartje maken!

De kaart zal compleet aan jullie wensen voldoen

Zoals gezegd wordt het geboortekaartje op maat gemaakt op basis van jullie wensen. Dit doe ik door eerst veel contact te hebben met jullie, zo krijg ik er een gevoel bij en weet ik precies wat me te doen staat.

Nadat de wensen in kaart zijn gebracht begin ik met het maken van het geboortekaartje. Dit gaat eerst in de vorm van een schets. Deze schets zal ik jullie ook toesturen zodat ik zeker weet dat ik op de goede weg zit en dat de uitwerking van het geboortekaartje voldoet aan jullie wensen.

Wanneer de schets helemaal naar wens is werk ik deze uit in een illustratie op de computer. Deze kan ik je vervolgens digitaal opsturen zodat je het geboortekaartje kunt laten drukken.

Heb je zelf geen zin om dit te regelen, dan kan ik dat ook voor je doen. Ik heb ruime ervaring in verschillende soorten papier en hoe bepaalde illustraties en wensen hier het beste op uit komen. Wil je het toch zelf doen, maar weet je niet wat de beste keuze is dan kan ik hierin uiteraard adviseren.

Mockup_Aiden_350x350_acf_cropped

''Een prachtig persoonlijk ontwerp met veel karakter.''

Lianne Zwiers

Een uniek geboortekaartje voor jullie kleine wonder

Er is een kleine op komst en je wilt voor deze bijzondere gebeurtenis een geboortekaartje laten maken? Neem dan contact op zodat we dit samen kunnen realiseren.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

©2023 another view