Save the date trouwkaart

Jullie gaan trouwen? Hoe leuk is het dan om de genodigden op de hoogte te stellen kondigen middels een save the date trouwkaart. De kaart is een leuke manier op je gasten op de voorgenomen datum alvast in de agenda te laten zetten.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

Save the date trouwkaart - Trouwkaart Rianne en Gerben

Voorbeelden Save the date trouwkaart

Save the date trouwkaart - Trouwkaart Rianne en Stein
Save the date trouwkaart - Trouwkaart Daphne en Kevin
Save the date trouwkaart - Derby en Mitch

Save the date trouwkaart laten ontwerpen

Zoals gezegd, jullie gaan trouwen en de datum is bekend, gefeliciteerd! Je kunt online generators gebruiken, maar hoe eigen de kaart dan is, is maar de vraag. Ik ontwerp de kaart compleet naar jullie wensen. Ook wanneer er een bepaald thema tijdens de bruiloft kunnen we dit mooi laten terugkomen in de kaart. Zo geef je de gasten al een idee wat ze kunnen verwachten tijdens jullie bruiloft.

Jullie save the date trouwkaart laten maken!

Echt ‘jullie’ kaart

De trouwkaart wordt geheel naar jullie wensen ontworpen. We hebben samen eerst contact zodat jullie weten wat je krijgt en ik weet wat de precieze wensen zijn.

Ik zal daarna van start gaan met een schets, dit op basis van jullie input natuurlijk. Deze stuur ik op om zo zeker te zijn dat ik de juiste weg in geslagen ben.

Vervolgens wordt de schets digitaal uitgewerkt. De digitale uitwerking kan ik opsturen, maar gezien je al met je bruiloft en allerlei randzaken bezig bent kan ik me voorstellen dat je dit uit handen wilt geven. Dat kan, er zijn namelijk nog weer extra keuzes die nog op je afkomen.

De kaart en de tekst

Ook over de teksten kan ik samen met jullie nadenken. Het meest belangrijke gaat natuurlijk de datum en jullie namen zijn, maar daarnaast kun je ook nog wat extra informatie en leuke teksten in de kaart kwijt.

Trouwkaart Daphne en Kevin
WhatsApp-Image-2020-04-16-at-15.15.51_350x350_acf_cropped

“Prachtige tekening, mooi ontwerp, snelle reactie, kortom we zijn enorm blij met het ontwerp van onze trouwkaart!”

Rianne Heinen

Een save the date kaart laten maken voor jullie huwelijk

Jullie gaan trouwen en jullie willen voor deze bijzondere gebeurtenis een save the date trouwkaart laten maken? Neem dan contact op zodat we dit samen kunnen realiseren.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

©2024 another view