Trouwkaart laten ontwerpen

Jullie gaan trouwen en willen graag een trouwkaart laten ontwerpen. Dan heb je heel veel websites waar je dit zelf kunt doen, probleem is wel dat het hier om een configurator gaat en je niet echt een unieke trouwkaart hebt.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

Trouwkaart laten ontwerpen - Trouwkaart Rianne en Gerben

Trouwkaart voorbeelden

Trouwkaart laten ontwerpen - Trouwkaart Daphne en Kevin
Trouwkaart laten ontwerpen - Trouwkaart voorbeeld
Trouwkaart laten ontwerpen - Trouwkaart Derby en Mitch

Hoe komt de trouwkaart tot stand

Trouwen doe je niet vaak en je wilt dat alles precies klopt voor deze grote dag. Je bent via het internet op zoek naar een trouwkaart maar alles is zo saai of onpersoonlijk? Laat mij dan jullie trouwkaart ontwerpen.

Als je door mij jullie trouwkaart laat ontwerpen dan ben je gegarandeerd van iets persoonlijks. Alles wordt in nauwe samenwerking met jullie tot stand gebracht. Zo zijn jullie zeker van de trouwkaart die jullie in gedachten hebben.

Neem contact op met mij!

Een trouwkaart laten ontwerpen, hoe gaat dat?

Zoals net al gezegd, ik werk altijd nauw samen met mijn klanten. Jullie geven de wensen door over hoe de trouwkaart er uit moet zien en wat er op moet staan. Door mijn ervaring kan ik hierin ook helpen en meedenken.

Als alle wensen in kaart zijn gebracht ga ik aan de slag met het maken van een schets. Deze schets leg ik bij jullie voor. Hier kunnen eventueel uiteraard wat correcties uit voortkomen die ik dan verwerk. Zodra de schets goed is ga ik de trouwkaart ontwerpen op computer.

Wanneer de trouwkaart ontworpen is zal deze natuurlijk nog afgedrukt moeten worden. Je kunt dit uiteraard zelf regelen, maar je kunt het ook door mij laten doen. Voordeel hierbij is dat ik ervaring heb met maten, enveloppen, verschillende papiersoorten en papierdiktes.

Kies je er voor om de trouwkaarten zelf te laten drukken, dan krijg je een digitale versie opgestuurd.

Trouwkaart Daphne en Kevin
WhatsApp-Image-2020-04-16-at-15.15.51_350x350_acf_cropped

“Prachtige tekening, mooi ontwerp, snelle reactie, kortom we zijn enorm blij met het ontwerp van onze trouwkaart!”

Rianne Heinen

Laat je trouwkaart ontwerpen door mij

Neem contact op met mij als jullie willen dat ik jullie trouwkaart ga ontwerpen! Ik weet zeker dat we er samen iets heel moois van kunnen maken.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

©2024 another view