Unieke verhuiskaart laten ontwerpen

Je gaat verhuizen en wilt een verhuiskaart en niet eentje die iedereen al kent. Je wilt die persoonlijke touch er in kwijt zodat al jouw vrienden weten dat je gaat verhuizen en waar naartoe. Dat kan ik voor je regelen. Bekijk hieronder wat voorbeelden en lees verder wat allemaal mogelijk is.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

Verhuiskaart_Erik_mockup

Voorbeelden unieke verhuiskaarten

Unieke verhuiskaart laten ontwerpen - Verhuiskaart Lianne en Maikel
Unieke verhuiskaart laten ontwerpen - Verhuiskaart voorbeeld
Unieke verhuiskaart laten ontwerpen - Verhuiskaart Richard en Anouk

Een kaart die bij jou past?

Je gaat verhuizen, dat is een bijzondere gebeurtenis en daar hoort een bijzondere verhuiskaart bij, een uniek verhuiskaartje.

Ik heb ruime ervaring in het maken van unieke verhuiskaarten. De kaarten worden helemaal op maat gemaakt en naar jouw wensen ontworpen. Voorwerpen, mensen en/of dieren het kan allemaal, iedereen zal weten dat jij gaat verhuizen.

Laat jouw unieke verhuiskaart maken!

Een unieke verhuiskaart laten ontwerpen, hoe werkt dat?

Je wilt de verhuiskaart laten ontwerpen, dat is wat ik leuk vind. Ik ontwerp de verhuiskaart aan de hand van onze afspraken en het materiaal wat aangeleverd wordt.

Wanneer alles besproken is ga ik aan het werk. Als eerste maak ik een ruwe schets van wat ik in mijn hoofd heb voor de verhuiskaart. Deze schets krijg je te zien en hier kunnen we dan op verder borduren.

Na eventuele kleine wijzigingen zal de schets uitgewerkt wordt op de computer. Na het digitaliseren moeten al jouw vrienden uiteraard de unieke verhuiskaart nog wel ontvangen. Dit betekent dat de verhuiskaart gedrukt moet worden.

Het drukken van de verhuiskaart kun je zelf regelen of ik kan dit ook voor je regelen. Voor drukwerk zijn er namelijk nog best wat zaken waar je over na kunt denken. Zoals papiersoort, papierdikte en misschien wel een leuke sluit sticker.

Kies je er voor om het zelf te regelen, dan wordt de digitale versie van de verhuiskaart opgestuurd via de mail.

Verhuiskaart voorbeeld
Mockup-e1598462586144_1500x1640_acf_cropped_350x350_acf_cropped

''Anouk maakte een illustratie van ons nieuwe huis. Hij is helemaal naar wens en ze dacht goed mee!''

Kim van der Pol

Jouw unieke verhuiskaart

Je gaat verhuizen en je wilt daarbij een een unieke verhuiskaart versturen? Neem contact op met mij zodat we dit samen voor elkaar kunnen maken.

Offerte aanvragen Ik heb een vraag

©2024 another view